Răspuns la scrisoarea de felicitare Search Corporation

2 min de citit

Ce am învățat în consultanța noastră, Search Corporation, în funcția de inginer

Din anii în care am prestat permanent activitate de consultant la compania noastră, fiind prima în țară înființată cu mult curaj,  răspundere și abnegație ca noutate am bătut și eu la poarta firmei acum în urma cu zece ani. Întâlnirea cu domnul președinte la interviu, a durat ore dar noutățile aflate au trezit interes și curiozitate, iar dialogul purtat a fost impresionant.

Adaptarea nu a fost ușoara cu toate eforturile mele în secret, colectivul pe contract tânăr care venise în august 1998 la Satu Mare de pe alt contract era pregătit în acest scop. Pregătirea mea a mers în paralel și a durat tot timpul cat și adaptarea mea.

Acum pot sa spun ca aceasta consultanta a răspuns  prompt problemelor de orice fel, dar a lăsat încredere amabilitate și mi-a încurajat inițiativa și răspunderea profesionala.

A ținut sub control calitatea stilul și rezultatele muncii în echipa, păstrând un climat optim de lucru, dirijând precum opera „AIDA” fără tonalități neconforme acordând și menținând valorile fără nici o discriminare în relațiile funcționale și umane.

Se păstrează imaginea de lider în concurenta noastră și cu alte firme concurente și de servicii datorita nivelului ridicat a calității și seriozității păstrării personalului spre deosebire de alte firme.

Se promovează noul se apreciază personalitatea drepturile la timp cu grijă și fără stres am câștigat anii petrecuți în firma și recomand și altor specialist în perfecționare.

Drumurile sunt gradul de civilizație a tarii și se compara cu viața corpului uman ca artere și vene dar și divinitatea ne codifica cu propriul nostru drum pe care l-am ales cu urcușuri coborâșuri  drumul este viața asta este viața noastră eu am planificat sa ajung la o borna km  la compania noastră.

Consider că aceste merite aparțin colectivului, a colegilor, a dirijorilor șefi de înaltă clasă. Le mulțumesc și rămân recunoscător eu și familia mea, care am simțit permanent că și firma face parte din familia mea.

Cu deosebit respect, vă doresc perfecționare și dezvoltare pe drumul ales!

Ing. Dumitru RAVEICA